Sokadik generációs ács, bádogos és és tetőfedő mesterek több évtizedes tapasztalattal

Számunkra nincs lehetetlen feladat, nem ragaszkodunk márkákhoz és berögzült hiedelmekhez csak az igényes de megfizethető anyagokhoz.
Az ügyfeleink igényeit valósítjuk meg ár/érték arányban talán legkedvezőbben az országban.

 

Tovább

Több évtizedes, generációkon átívelő tapasztalattal rendelkező bádogos, tetőfedő, ács csapatunk online és telefonon azonnal áll kedves érdeklődők vagy korábbi ügyfeleink rendelkezésére. Tetőfedési munkáinkat pontosan és precízen végezzük el, amelyre garanciát is vállalunk. Országosan vállaljuk út tetők építését és meglévő tetők javítását vagy cseréjét, palatetők felújítását akár bontás nélkül.

Vállaljuk társasházak, családi házak, autóbeállók tetőfedését, javításra szoruló, régi tetők felújítását hagyományos égetett kerámia vagy betoncseréppel. Bádogosok lévén dolgozunk cserepeslemezzel, trapézlemezzel, korcolt fedéssel is. Természetesen bitumenes zsindely fedés sem marad ki a tetőfedő szolgáltatásaink közül legyen az javítás, felújítás vagy új tető fedése, készítése. Vállalkozásunk segít már a megrendelés és tervezés fázisában. Nem fogjuk rábeszélni egyetlen technológiára sem, legfeljebb felhívjuk a figyelmét arra, hogy az Ön számára ár /érték arányban melyik megoldás a legoptimálisabb. Szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az időjárási viszonyok, háza és az Ön számára legideálisabb tetőfedő anyagot és megoldást. Önnek csak színeket és formát kell eldöntenie. Igény esetén az anyagbeszerzésben is tudunk segítséget nyújtani annál is inkább mert számos anyag esetén nagy megrendelőként további kedvezmény tudunk kialkudni a nagykereskedőnél, amely kedvezményt érvényesítjük az árajánlat során Önnél is.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

TAPASZTALAT 100%
REFERENCIÁK 100%
MEGBÍZHATÓSÁG 100%
RUGALMASSÁG 100%
INGYENES FELMÉRÉS 100%
A LEGJOBB ÁRAK! 100%
HÍVJON VAGY ÍRJON NEKÜNK MOST!

KAPCSOLAT